Kalender/Sommergøy leir for 12-16 år

Påmelding Sommergøy-leir for 12-16 år

Sommeren 2021 arrangerte diakoniteamet for første gang en gratis aktivitetsuke for barn med flyktningebakgrunn, som sammen med norske barn tilknyttet kirken, fikk oppleve en fantastisk flott aktivitetsuke.

Sommergøy leir for 12-16 år

Sommergøy leir for 12-16 år

Målet med Sommergøy er å gi barn fra lavinntektsfamilier gode ferieopplevelser som de kan ta med seg tilbake til skolestart. Ønsket er at barn som ikke har mulighet for «vanlige» ferieopplevelser, skal få dette gjennom Sommergøy.

Sommergøy 21 ble en stor suksess, med mange glade barn og foreldre, som satte pris på arrangementet. Mange av familiene som var tilknyttet Sommergøy 21 har vi fremdeles kontakt med, og barna har blitt invitert med på flere aktiviteter utover høsten og vinteren. Vennskapene som oppstod gjennom Sommergøy har blitt bevart og nye har kommet til. Mange av flyktningefamiliene opplever at de gjennom Sommergøy har blitt godt tatt imot og integrert blandt nordmenn. 

Siden forespørselen allerede er stor for å få bli med på aktivitetsuken, så har vi i år utvidet med en ekstra leir for alderen 12- 16 år.  Denne gruppen, vil reise på leir til Engesund på Stord. Engesund er en øy utenfor Fitjar. Her skal vi bo i et gammelt herskapshus fra 1840. Vi skal bade, fiske, spille fotball og slåball, grille, gå tur, ha farmenkonkurranser og spille kort til de seine nattetimene. Ungdommene som blir med, skal få oppleve en typisk norsk sommerferie! 

Vi har 20 plasser tilgjengelig i ungdomsgruppen i år, så vær rask med å melde deg på! Skriv gjerne alder på barnet i kommentarfeltet, og om det er spesielle ting vi må ta hensyn til i forbindelse med måltider/allergier.

Klikk her for påmelding

Klikk her for å stå på venteliste

Powered by Cornerstone