Nyheter/Rundt campingbordene på Liv & Vekst

Rundt campingbordene på Liv & Vekst

Det nærmer seg sommeren!

Det nærmer seg sommeren! Årets Liv & Vekst-samlinger har supert innhold for fellesskap og styrket tro på Jesus! Temaet både på Evenskjer og i Stavern er «Rundt bordet». Ungdommene har også flotte leirer som skjer parallelt.

Av Trond Filberg, redaktør misjonsnytt.no

– Vi vil se nye mennesker komme til tro på Jesus. Disse må inviteres til arenaer der de kan høre om Ham, sier Isak Voie, daglig leder i Misjonskirken UNG. Han skal holde seminar og er en av hovedtalerne på Liv & Vekst sommerfestival i Stavern. Han skal også tale på Stagedive Nord som skjer i juni.

– Vi har tro på å gjøre denne invitasjonen personlig og nær, for eksempel ved å invitere til et bordfellesskap. Vi må også la oss utfordre på hvem vi inviterer. Hvem har vi plass til rundt bordet? Poenget her er ikke bordet eller måltidet i seg selv, men poenget er en personlig invitasjon til et fellesskap hvor man kan dele tro til ikke-troende eller dele troen med troende, sier Isak om årets tema «Rundt bordet».

Rundt campingbordene på Liv & Vekst

Hva gjør Gud i vårt land?

To andre hovedtalere i Stavern er Ingrid Lindberg og Ellen Merete Drønen. De vil dele hva som skjer i Tromsø og Narvik.

– Det skjer veldig mye fint i våre misjonskirker. Derfor vil vi få fram disse sanne historiene. Vi tror det vil styrke vår Jesus-tro og styrke gleden om hva vi som felleskap er med på, sier Cathrine Hortemo, som er festivalsjef for Liv & Vekst sommerfestival.

– I år lager vi til egne «hengeplass» for store og små på festivalområdet. Det tror vi skaper mer hygge og flere som kan sette seg sammen for å bli kjent med nye. Vi byr på «dagens konkurranse» og musikk. I Hagekroa kommer det en veteranbil og et telt for at alle kan sette seg ned og gjøre noe sammen. Med sakkosekker, høytalere, lyslenker og dagens konkurranse ønsker vi at flere blir kjent med nye, forteller Cathrine.


Til sommerfestivalen er det nå passert 500 påmeldte barn, voksne og medarbeidere. I tillegg er det registrert 140 påmeldinger til ungdomsleirene Camp Stagedive, Jump Stagedive og Across. Men det er ennå tid til å melde seg på! Dessverre er rommene på internatene allerede fullbooket med venteliste, men fortsatt muligheter for både camping og tilreisende på dagsbesøk. Cathrine blir veldig glad hver gang noen melder at hun må endre booking fra rom til campingvogn eller telt.

Les om Barnas Liv & Vekst >>

Powered by Cornerstone