Nyheter/Sommertreff med barnekirken/tweensgruppen- 24

Sommertreff med barnekirken/tweensgruppen- 24

Sommertreffet med barnekirken/tweensgruppen ble både koselig, morsomt og litt vel spennende.

Sommertreffet med barnekirken/tweensgruppen ble både koselig, morsomt og litt vel spennende. Det begynte med at arrangørene (Ingeborg og Camilla) var nervøs for værmeldingen. Det var nemlig fare for torden og vi hadde jo avlyst flere utendørs arrangement pga været det siste året, så vi ville helst unngå å gjenta det.. Heldigvis ble torden avlyst av yr.no (takk Jesus!) så vi holdt fast på planen vår om sommertreff ved Tennebekktjørna søndag ettermiddag.

'Siden det hadde regnet på fredag tenkte vi at grilling på oppmerket bålplass var greit. Ingeborg brukte lang tid på å pakke sekken og dobbeltsjekket at engangsgrill, fyrstikker og pølser var med. Da vi kom frem til grillplassen oppdaget vi til skrekk og gru to store plakater hengt opp av Bergen kommune med røde bokstaver: IKKE BRUK DENNE BÅLPLASSEN! Det var heller ikke lov å grille der pga skogbrannfare. Hva i alle dager?? Flere familier fra barnekirken + ledere skulle spise middag og så kunne vi ikke grille? Stress.. Vi hadde ikke lyst til å bryte påbudet fra Bergen kommune og brannvesenet. Vi så for oss overskriften i BT «Barnekirkeledere trosset plakat og startet skogbrann» Nei, det skulle tatt seg ut.. Vi hadde heller ikke lyst til at barn og foreldre skulle sulte. Konklusjonen ble å bestille hastepizza fra Peppes. Men hastepizza var det ikke. Den vennlige damen i telefonen sa at det kunne bli opp mot halvannen times ventetid.

Sommertreff med barnekirken/tweensgruppen- 24

Jaja, vi fant fram kaffen og barna spilte ball. Noen badet og det var deilig sol så vi koste oss. Linnea på 2 år var nok den modigste av alle tilstede for hun kastet seg uti vannet kort tid etter ankomst!

Sommertreff med barnekirken/tweensgruppen- 24

Så var det endelig tid for å hente pizzaen. På vei til parkeringsplassen for å møte pizzabudet begynte det å regne! Ingeborg og Camilla stod da i våte t-skjorter og ventet på pizzabudet fordi vi ironisk nok skulle unngå skogbrann. Vi følte oss passelig kule. Pizzabudet smilte og ønsket oss en god ettermiddag. Vi fortet oss tilbake til «grillplassen». Heldigvis var det en hytte der vi kunne sitte under tak. Det var deilig pizza og så var det sjokolade til dessert.

Sommertreff med barnekirken/tweensgruppen- 24 Sommertreff med barnekirken/tweensgruppen- 24

Det var god stemning, fin prat og godt fellesskap med alle de flotte barna og voksne som var tilstede.

Vi koste oss veldig. Så konklusjonen ble dette: 1. Ingeborg og Camilla sine friluftsliv-prosjekter er veldig uforutsigbare. 2. Vi har det veldig hyggelig sammen med familiene fra barnekirken/tweensgruppen og lederne.

 

Takk for denne gang!

Powered by Cornerstone