Nyheter/Nyhetsbrev - mai

Nyhetsbrev - mai

Hei! Her kommer litt nytt fra oss i UNG

Hei! Her kommer litt nytt fra oss i UNG.

Sommerleirer

Det er flere runder med leirer i sommer: 

  • Liv&Vekst, Camp, Jump og Across 10.-14. juli i Stavern. Du finner mer info på stagedive.no og livogvekst.no

    • Under disse leirene i Stavern er UNGs landsmøte. Husk å melde deg på dette når du melder deg på leiren!

  • Fjellstøtt 28. juli - 1. august. For deg mellom 20 og 33 år. Påmelding HER. 

Husk på dette!

  • Gi Jesus videre arrangeres 1.-2. november. Bestiller du billetter før 1. juni får du early bird-pris! Det gjør du på GiJesusVidere.no, hvor du også finner en oversikt over de 48(!) seminarene som skal holdes.

  • Husk å rapportere Frifondsmidler innen 30. juni. Frifondsmidlene må være brukt opp og rapportert inn, innen denne datoen. Innrapporteringen gjøres HER

  • I starten av høsten er det en ny UNG-kampanje! Vi ber deg sette av en søndag for å samle inn en kollekt til UNG. Vi kommer mer tilbake til dette.

Oppdatering på staben

Tiedemann Borge har vært prosjektleder for lovsangsprosjektet som har vart de siste to årene. Dette engasjementet er nå avsluttet, og vi ønsker å takke Tiedemann for den gode jobben han har gjort med å fremme lovsangsarbeidene i flere deler av landet vårt. 

Flytter du til høsten?

UNG er en del av de som står bak Disippelhus, som du kan lese mer om HER. Hvis du eller noen i din menighet skal flytte til høsten, og ønsker å være en del av et Disippelhus, kan du kontakte student- og unge voksne-konsulent Jonas Hompland på jonas@mknu.no

Powered by Cornerstone