Nyheter/Rapport fra juleaksjonen 2023

Rapport fra juleaksjonen 2023

På grunn av alle bidragene i år klarte vi å hjelpe 24 lavinntektsfamilier! Det er nøyaktig en tredobling. Gud tredoblet hele Juleaksjonen.

Til Juleaksjonen i år fikk vi inn over 43 000 kr! Det var penger som kom fra Vipps i menigheten Bethel Bergen, det var fra kollekt den 3 desember, det var 10 000 kr fra Norges Kristne Råd og det var fra givere blant familie, venner og kolleger i menighetens nettverk. Veldig mange bidrag kom inn og det var mye mer penger enn forventet! I fjor hjalp vi 8 lavinntektsfamilier med julegaver og mat i Juleaksjonen 22. På grunn av alle bidragene i år klarte vi å hjelpe 24 lavinntektsfamilier! Det er nøyaktig en tredobling. Gud tredoblet hele Juleaksjonen.

Det ble handlet inn og delt ut julegaver til 45 glade barn og ungdommer. Noen av dem fikk komme med spesifikke ønsker og fikk akkurat det de ønsket seg. Vi hadde ikke kapasitet til å handle inn mat til så mange familier, men de fikk et gavekort på 1000kr hver på matbutikk. Alle som fikk hjelp til jul av Bethel i år var familier med flyktningbakgrunn. Mange av dem kjenner vi til fra før men flere av familiene var også nye for oss.

Dette hadde ikke vært mulig uten stor frivillig innsats. Vi samarbeidet også med KIA. Flere av oss dro på storhandel i julestria og hjemme hos Terje hadde vi verksted med innpakking og sortering. Etterpå var det 5 biler som kjørte rundt med gaver + gavekort på ulike dager rett før jul. Hver bil hadde sin egen kjøreliste. Det var mye å holde styr på!

Samtidig blir vi som får dele ut disse gavene så velsignet av menneskene vi kommer hjem til. Vi ble invitert inn på kaffe og mat. Vi møtte glade barn og ungdommer, vi møtte veldig takknemlige foreldre. Vi fikk høre livshistorier om vanskelige erfaringer med krig og fengsel i hjemlandet, men også om studier og håp for fremtiden. Til alle sammen hadde vi med en hilsen fra Bethel. Et ønske om en velsignet jul. Det ble satt stor pris på. Velsignelsen er gjensidig.

Vi takker Gud for denne muligheten til å bidra. Må dere bli rikelig velsignet alle sammen for all støtte og hjelp til Juleaksjonen 23.

Hilsen Ingeborg Dossou-Nonvide

Rapport fra juleaksjonen 2023 Rapport fra juleaksjonen 2023

 

Rapport fra juleaksjonen 2023 Rapport fra juleaksjonen 2023
Powered by Cornerstone