Nyheter/Innsatt som daglig leder i UNG

Innsatt som daglig leder i UNG

I en fullsatt Stavernhall, ble Isak Voie innsatt som daglig leder i barne- og ungdomsorganisasjonen Misjonskirken UNG.

I en fullsatt Stavernhall, ble Isak Voie innsatt som daglig leder i barne- og ungdomsorganisasjonen Misjonskirken UNG.

Lørdag kveld, 15. juli, på storsamlingen under Liv & Vekst sommerfestival, ble Isak Voie innsatt som daglig leder i UNG. Formelt tar han over lederansvaret etter Svein Aksel G. Nakkestad mandag 14. august.

Stafettpinnen overrakt

I Stavernhallen var det felles møte der både ungdomsleiren Stagedive, tweens og alle voksne var til stede. Det var stor stemning, og en fullsatt hall som fikk overvære innsettelsen.

Styreleder i UNG, Benjamin Lindefjeld, ledet innsettelsen. Først fikk avtroppende leder, Svein Aksel, en stor takk og en bokgave fra styrelederen på vegne av Landsstyret i UNG. Takken endte med en stående og rungende applaus som Svein Aksel fikk med seg videre fra forsamlingen.

Svein Aksel fikk også anledning til å si noen takkens ord etter ti år i åremålsstillingen. Deretter rakte han over stafettpinnen til Isak med gode ord og mente det var en stjernesignering av UNG å få Isak som sin etterfølger.

Innsatt som daglig leder i UNG

Guds ord og forbønn

Benjamin fortalte kort om ansettelsesprosessen og ønsket Isak varmt velkommen til jobben i UNG. Generalsekretær Siri Iversen i Misjonskirken Norge, hilste med bibelverset fra Johannes evangelium 9, 4: «Så lenge det er dag, må vi gjøre hans gjerninger som har sendt meg. Det kommer en natt, da ingen kan arbeide». Deretter knelte isak ned mens forsamlingen og lederne stod rundt ham i bønn.

Isak Voie tiltrer formelt stillingen mandag 14. august. (Foto: Trond Filberg)

Les hele intervjuet med Isak da ansettelsen ble offentliggjort tidligere i år >>

– Jeg vil takke landsstyret i Misjonskirken UNG for denne muligheten, uttalte Isak da ansettelsen var avgjort tidligere i år. Han kommer fra stillingen som ungdomspastor i Ytre Randesund misjonskirke.

Av Trond Filberg

Powered by Cornerstone