Nyheter/«2 fisker og 5 brød»

«2 fisker og 5 brød»

"Nå har det gått vel en måned siden vi samlet oss på Gullbotn til Sommergøy 23 og min konklusjon er at Jesus gjorde et mirakel".

26. til 28. juni var vi 54 personer samlet i over to døgn på familieleir. Deriblant var det 28 voksne og 26 barn, 11 av oss var ledere fra Bethel og KIA. Vi spiste god mat, hadde leker, rebus og konkurranser. Vi hadde andakter både morgen og kveld. Vi var på tur, vi padlet i kano, spilte fotball, spilte bordtennis, danset og badet. Det skjedde så mye på disse to dagene at det føltes som en uke! Alt var gratis for alle deltagere og ledere. Transport, overnatting, mat og utvask inkludert. Total prislapp for det hele: 31051,- kr. Hvordan er det mulig? Med dagens strøm og matpriser? Jeg forstår det ikke. Vi gikk faktisk i overskudd. For samme sum som en familie kan bruke på en ferie alene (jeg snakker av egen erfaring..) hadde altså 54 personer en helt unik ferieopplevelse.

I forkant hadde jeg brukt mye tid på å bekymre meg over økonomien, var usikker på hvordan vi skulle få dette til og så setter bare Jesus to streker under svaret. Han gjorde etter min mening et «2 fisker og 5 brød» - mirakel. Mange ble mettet av lite. Kanskje viktigst av alt er det som ikke kan måles i kroner og øre. Blant deltagerne var det flyktninger fra Sudan, barn med ulike utfordringer, voksne som hadde behov for fellesskap, tenåringer som ikke hadde andre planer i sommer. Vi ble venner, på tvers av kultur og alder. Mødrene fra Etiopia og Eritrea lagde etiopisk kaffe til oss, Terje og Per Erik grillet pøler og hamburger til alle. Vi ble så velsignet. Så da gjorde vi som Jesus gjorde før han delte ut maten som mettet 5000. Vi løftet blikket mot himmelen og ba en takkebønn (Markus 6 vers 41).

Takk til alle som bidro til Sommergøy 23!! Må dere også bli velsignet. Stor klem fra Ingeborg

Powered by Cornerstone