Nyheter/Returning 2 Jorsal – mobiliseringen er i gang

Returning 2 Jorsal – mobiliseringen er i gang

I sommer er Returning to Jorsal tilstede med Stand på så mange av sommerstevnene som vi evner. Det er en utrolig viktig mulighet med tanke på å få spredd ordet om 1000 års-reisen så mye som mulig.

Nå er det nemlig tid for mobilisering. Trist at vi ikke klarte Liv og Vekst og at vi ikke har Pionercamp i år, men vi har klart Refresh på Grimerud, IKAJ – sommerstevne på Åsgårdsstrand, Åpen Himmel i Grimstad, Sarons Dal og Oase i Fredrikstad så langt. Og så gjenstår Lys og Salt i Grimstad, Himmel og Hav på Tromøya og Ordet og Israel i Grimstad til slutt. 

Salget av etapper er i gang og de første søknadene om å få bli med er begynt å komme inn. Hovedmålgruppen er den nye generasjonen, og de fleste seilende vil være mellom 15-35. Mange foreldre og besteforeldre vi har møtt på stand, tenker umiddelbart at de kan være med å støtte barn eller barnebarn, når de hører dette. Det har jo vært noe av det vi ønsker, at en generasjon kan sende den neste ut på denne reisen. Blir spennende å se hvor mange vi ender opp med å sende på skipet fra Bethel. Er eldstes mål om 25 reisende fra oss for hårete, eller innenfor rekkevidde mon tro?

Returning 2 Jorsal – mobiliseringen er i gang

Noe av det som har vært spennende og som fortsatt er et interessant spørsmål er finansieringen. Vi skulle hatt et depositum klart til 15.juni. Det hadde vi ikke, men vi hadde klart å skaffe til veie 300.000 på grasrotplan. Det var nok til at Christian Radich var villig til å utsette fristen for depositum til etter sommeren. Den nye fristen er 10.august. 

Inntil da håper jeg vi kan klare å samle inn enda mer på Spleis og på private gaver, i tillegg til å verve flere partnermenigheter og få inn de sponsormidlene vi håper på. Vi tror at de mange bidragene vil være det som gjør dette prosjektet mulig, selv om vi også tror på at noen store gaver også vil komme. Men det er et viktig prinsipp at det ofte er de mange bekker små som gjøre ei stor Å. Dersom dere har lyst å bidra vil jeg oppfordre dere til å gi på Spleisen vår.

John Malvin

Powered by Cornerstone