Nyheter/TRO-SENDE-PLANTE

TRO-SENDE-PLANTE

16. - 18. mars arrangerer SENDT Norge (tverrkirkelig bevegelse med fokus på menighetsplanting) en nasjonal konferanse i Bergen (Forum).

Kjære menighetsledere i Vestland!

 16. - 18. mars arrangerer SENDT Norge (tverrkirkelig bevegelse med fokus på menighetsplanting) en nasjonal konferanse i Bergen (Forum). Under konferansen legges det også opp til at kirkesamfunnene får en kveld til egen disposisjon, for å samle sine «tropper». I den forbindelse ønsker Misjonskirken Norge å invitere alle våre menigheter i Vestland fylke til pizzafest med fokus på vår felles strategi TRO-SENDE-PLANTE. Generalsekretær Siri Iversen vil være til stede, sammen med representanter fra nasjonal avdeling (bl.a. undertegnede). Arrangementet finner sted i Bethel Bergen fredag 17. mars kl. 18.30-21.00.

Vi har lagt ut informasjon om SENDT-konferansenen her https://mknu.no/2023/02/17/sendtkonferansen2023/

og vår pizzafest her  https://mknu.no/wp-content/uploads/2023/02/MKN-pizzafest-Bergen_2023-a.jpg

Vi håper at dere vil være behjelpelig med å spre informasjonen i deres menighet. Det hadde vært utrolig flott å se mange av dere den kvelden, og ikke minst dere som er ledere i menigheten. Alle er hjertelig velkommen på pizzafesten, uavhengig av om en deltar på SENDT-konferansen eller ikke. Påmelding til festen sendes til 913 12 754 innen 15. mars, og arrangementet er gratis!

Har du spørsmål til noe av dette kan det rettes til meg.

 Vennlig hilsen Stein Bjørkholt

Menighetsrådgiver, Misjonskirken Norge

 

Powered by Cornerstone