Nyheter/Kjære alle sammen - en hilsen fra Randi-Karin

Kjære alle sammen - en hilsen fra Randi-Karin

Det nærmer seg nå den årlige julemessen som blir den 5. november fra kl. 11.30- ca kl. 15.

Dersom du har laget noe til julemessen eller har noen gevinster til utlodningen er det fint om du tar kontakt med meg på 911 80 695 eller sender meg en mail. Det kan eventuelt senest bli levert i Bethel fredag 4. nov mellom kl. 11 og 13.00.

Det blir som vanlig kafeteria, åresalg, loddsalg og ikke minst salg av flotte håndarbeider, julekaker, syltetøy, kakemenn m.m.

Dersom du kan tenke deg å bake eller hjelpe til på andre måter, så ligger det en liste i Bethel du kan skrive deg på eller du kan ta kontakt med meg. (Vi trenger hjelp på kjøkkenet, rydde etter julemessen, skrive i loddbøker, i kafeteria mm). Du kan også ta kontakt med meg hvis du ønsker loddbøker eller ønsker å gi julegaver til Colombia. Julegavene sender vi alt neste uke.

I år blir det også juleverksted for barna som Ingeborg og Camilla (de nye barnearbeiderne) vil ta ansvar for.

Loddbøkene må leveres senest søndag 30. oktober, men fint om de som er ferdig med bøkene kan levere de søndag 23. til Vibeke eller undertegnede. Pengene kan settes inn på konto til colombiaforeningen 3624.72.65796 og merk bok nummer. Julegaver kan settes på samme konto. Merk det julegaver eller vipps til meg.

Jeg håper mange kommer på julemessen.


Vennlig hilsen Randi-Karin B. Lynum Andresen

andrese2@online.no

Powered by Cornerstone