Nyheter/Sosiale grupper i Bethel

Sosiale grupper i Bethel

I Bethel har vi to gudstjenester hver søndag og rundt hver gudstjeneste har det vokst frem to ulike sosiale miljø.

Gud har skapt oss med kropp, sjel og ånd. Når alle disse elementene i oss har det bra, da har vi det godt. De sosiale møtepunktene mellom oss mennesker er derfor viktige i tillegg til det åndelige fellesskapet som vi har i blant oss. 

Rundt G11 miljøet har Synnøve Kristine Roska tatt intitativ til å starte en sosial facebookgruppe, "Sosialt", som koordinerer sosiale tiltak rundt G11 miljøet. Her legges det ut ulike initiativ som andre inviteres med på og det skaper mange fine møteplasser der man kan bli bedre kjent med hverandre og utforske aktiviteter sammen med andre. Ta kontak med Synnøve dersom du ønsker å bli lagt inn i denne gruppen. For deg som er i gruppen, må du gjerne legge til venner i Bethel som kunne hatt glede av å være med i denne gruppen.

Rundt G18.30 miljøet har Samuel Hummelsund opprettet en Messanger-gruppe som heter "Bethel18.30". Denne brukes ukentlig for å spre informasjon og bygge fellesskapet rundt G18.30. Ta kontakt med Samuel dersom du er en del av 18.30 - gjengen, og ønsker å være med i denne gruppen.

Dersom du har gaver i deg til å skape sosiale møteplasser for mennesker - så gjør det! Det kan bety utrolig mye for andre!

Powered by Cornerstone