Nyheter/Bønn og tilbedelse

Bønn og tilbedelse

Vi har i de siste par årene stadig hatt såkalte bønnedugnader.

Vi har i de siste par årene stadig hatt såkalte bønnedugnader. Måneder der vi har oppmodet til å ta et ekstra bønnetak for menigheten. I bønnekalenderen har en kunne sette seg opp på en bønnevakt a` en time, og så ber en fra hjemmet eller hvor en selv måtte være. I løpet av en måned har vi dekket mange timer i bønn på denne måten, og det har alltid vært en opplevelse av at dette har løftet arbeidet. 

I september vil vi igjen ha en bønnedugnad, og vi håper du vil bli med. Vedlagt finner du bønnekalenderen der du kan gå inn og skrive deg opp på bønnevakter. Dersom du vil setter vi pris på om du skriver en liten bønnerapport fra økten, og sender inn til oss. Kanskje Gud viste deg noe som er viktig å dele eller ta med oss videre? 

Denne gangen har vi også et nytt aspekt med. Vi ønsker å daglig løfte opp tilbedelse fra Bethel - Guds hus. Derfor er det satt av en time i bønnekalenderen som er merket rødt. 
Dersom du har lyst å komme ned i Bethel og lovsynge Herren i fra bønnerommet i timen mellom 17-18, så kan du skrive deg opp her. I bibelen står det om å gjøre tjeneste for Herren, og denne timen faller i stor grad sammen med det som ble kalt kveldsofferet i tempelet. Vårt mål er å klare å fylle så mange av disse ettermiddagene med lovsang fra Bethel, som kan strømme opp som en røkelse til himmelen. Vi vil gjøre tjeneste for Herren, og løfte opp takk fra lepper som priser hans navn. Poenget er ikke at du skal lede andre i lovsang denne timen, men at du tilber han med din sang. Selvsagt kan en gjøre det flere i lag, om det oppleves som enklere. 

På storsamlingen på Søndag skal du få høre mer om å tjenestegjøre for Herren, utifra historien om Jakob`s opplevelse i den byen han ga navnet Bethel. 

Link til bønnekalender:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VnqafCivvrVb6F15vDWVeDtu-LlOENTKQaM3cu91vco/edit#gid=0

Powered by Cornerstone