Nyheter/Den som tror på meg skal leve om han enn dør

Den som tror på meg skal leve om han enn dør

De siste ukene har vært preget av flere uventede dødsfall av unge mennesker, og flere i miljøet vårt har opplevd å miste noen de kjenner.

Jesus sier om seg selv at Han er oppstandelsen og livet, og at den som tror på Ham skal leve om han enn dør. Matt 11.25. Dette er en stor trøst for oss når vi brått møter døden. Vi skal møtes igjen.

Som menighet vet vi det er behov for å sørge, savne, håpe, le, fortvile, være sinte og alt som hører med når vi minnes noen som har gått bort, og vi ønsker å være tilgjengelig for deg som trenger noen å prate med eller be sammen med. På gudstjenesten i kveld vil vi gi rom for litt stillhet og mulighet for å tenne lys og vi vil be om trøst inn i sorgen og savnet for dem som har mistet noen de er glade i. 

John Malvin og Elin er også tilgjengelig for samtaler utenom gudstjenesten. Ta kontakt på SMS til John Malvin: 926 15 862 eller Elin: 481 33 073 ved behov. La oss være nær hverandre og bry oss om hverandre i denne tiden.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Joh 3.16

Powered by Cornerstone