Nyheter/Møte med Ebenezer Operation Exodus Norge

Møte med Ebenezer Operation Exodus Norge

En av samarbeidsorganisasjonene til Lehmkuhl-prosjektet, Ebenezer Operation Exodus Norge, arrangerer et møte i Kristkirken tirsdag 14. juni kl 19.00.

Ebenezer Operation Exodus er en kristen organisasjon som hjelper jødene hjem til Israel i tråd med de bibelske profetier. Vi er representert i over 50 land deriblant, også Norge. I år er mer enn 10 internasjonale team på reise gjennom mange land i Europa. Vi har gitt dette initiativet navnet «Shavuot Aliyah Outreach» etter navnet på den jødiske høytiden, Shavuot. I år faller vår pinse på samme dato som Shavuot og i denne sammenhengen ville Ebenezer strekke seg ut (outreach) med budskapet om hva Gud gjør med jødene og Israel i våre dager. Det store underet som skjer, at jødene reiser hjem til Israel, er en oppfyllelse av et stort antall profetier gjengitt i Guds ord.

Så sier Herren Herren: Jeg vil samle dere fra folkene og sanke dere fra de landene som dere er spredt i, og jeg vil gi dere Israels land.
Esekiel 11:17

Dette teamet består av deltakere fra Finland, Sverige, Norge og Australia/Kina og starter sin reise i Helsinki 5.juni, og reisen ender i Bergen tirsdag 14.juni. Vi vil reise gjennom Finland, Åland, Sverige og Norge med budskapet om aliyah som vi kaller jødenes reise hjem til Israel. Vi hjelper dem ved å sende ut «fiskere» for å oppmuntre dem til å reise hjem. Vi hjelper dem med, og betaler for nødvendige praktiske forberedelser. Noen ganger betaler vi også for turen hjem til Israel. Motoren, det som driver arbeidet fremover i vår organisasjon, er bønn til Abrahams, Isaks og Jakobs Gud – Han som har gitt oss dette kallet.

Du er hjertelig velkommen!

 

Møte med Ebenezer Operation Exodus Norge
Powered by Cornerstone