Nyheter/Påmelding Sommergøy aktivitetsuke for 7 -11 år

Påmelding Sommergøy aktivitetsuke for 7 -11 år

Sommeren 2021 arrangerte diakoniteamet for første gang en gratis aktivitetsuke for barn med flyktningebakgrunn, som sammen med norske barn tilknyttet kirken, fikk oppleve en fantastisk flott aktivitetsuke

Målet med Sommergøy er å gi barn fra lavinntektsfamilier gode ferieopplevelser som de kan ta med seg tilbake til skolestart. Ønsket er at barn som ikke har mulighet for «vanlige» ferieopplevelser, skal få dette gjennom Sommergøy.

Sommergøy 21 ble en stor suksess, med mange glade barn og foreldre, som satte pris på arrangementet. Mange av familiene som var tilknyttet Sommergøy 21 har vi fremdeles kontakt med, og barna har blitt invitert med på flere aktiviteter utover høsten og vinteren. Vennskapene som oppstod gjennom Sommergøy har blitt bevart og nye har kommet til. Mange av flyktningefamiliene opplever at de gjennom Sommergøy har blitt godt tatt imot og integrert blandt nordmenn. 

I år har vi utvidet tilbudet med en ekstra aldersgruppe for ungdommer i alderen 12 -16 år. Se egen påmelding for Sommergøy-leir på Engesund for denne aldersgruppen.  

Den yngste gruppen vil  møtes på dagtid fra mandag til fredag til aktiviteter mellom kl 09.00 - 15.00,

Ukesprogrammet for aktivitetsuken vil se slik ut:

Mandag: Tur til Fløyen med Fløybanen, leking og grilling i skogen,

Tirsdag: Gårdsbesøk til Øvreidegård.

Onsdag: Leos lekeland

Torsdag: Kanopadling på Røykenesvatnet

Fredag: Høyt og lavt klatrepark og bading i hagen til Terje

 Barna leveres i Bethel kl 09.00 og hentes kl 15.00, hver dag fra mandag til fredag. Hver morgen spiser vi til frokost i Bethel, før vi drar ut på oppdagelseferd til de ulike aktivitetene.

Vi har 20 plasser tilgjengelig på barnegruppen i år, så vær rask med å melde barna på! Skriv gjerne alder på barnet i kommentarfeltet, og om det er spesielle ting vi må ta hensyn til i forbindelse med måltider/allergier.

Klikk her for påmelding

Klikk her for å stå på venteliste

Powered by Cornerstone