Nyheter/Forbederkurs 27.-29. april

Forbederkurs 27.-29. april

Bethel har et godt samarbeid med Forsamlingen Arken utenfor Stockholm. Dette er en menighet som gjennom flere tiår har utrustet forbedere til forbønnstjeneste og som har mye erfaring innen dette feltet. 27.-29. april inviterer de til vårens forbederkurs, som denne gangen handler om å lede Den indre bønnen og Flytebønn.

Vi lever i en tid der mennesker mer og mer plages av psykiske utfordringer. Dette gir seg gjerne uttrykk i oss som uro, angst og stress og kan føre til utmattelse og depresjon. I den hvilen som Jesus gir, virker Den hellige Ånd og gir fornyelse, gjenhenting, legedom og styrke til kropp, sjel og ånd. 

 

Flytebønn

Flytebønn er et begrep som beskriver en bønn som flyter frem ved hjelp av Åndens ni nådegaver. I flytebønnen betjenes en hel gruppe mennesker samtidig ved at vi ber ut bibelord ledet av Den Hellige Ånd. Denne måten å be på er mye brukt på Arkens Helbredelsesdager, når deltakerne hviler i Guds nærhet.

Gjennom Flytebønnen:
1. proklamerer vi ut løftesord som Gud har gitt oss gjennom sin Sønn Jesus.
2. formidler vi Guds Ord till mennesker. Profetiens gave gjør ordet personligt og levende for den enkelte.
3. ledet av Den helilge Ånd maler vi opp og beskriver bibelordet.

Når Guds Ord blir bedt ut over en lengre stund får vi tid til å høre ordet og kjenne Guds kjærlighetsberøring. Vi får mulighet til å si et amen til det Gud gjør og samarbeide med Ånden. Troen kommer av å høre ordet står det i Rom 10:17. Gjennom flytebønnen kan du høre bibelordet og ordet rekker å virke og vekker tro og forventning. 

På kurset får du lære deg hvordan du kan betjene andre mennesker gjennom å be flytebønn.  

 

Den indre bønnen
Den indre bønnen er en enkel overgivelsebønn bygd på bibelord, som skaper en møteplass med Jesus.  Den indre bønnen er ikke enn teknikk eller en selvhjelpsmetode, men målet er at bønnen skal gi deg en åpenbaring av Guds konstante nærvær i ditt liv.  Dette er en bønn som hjelper deg til å stille deg ned og finne hvile og fred hos Jesus. 

Den indre bønnen inneholder:
1. Kroppens øvelse: Kroppen tillhører Herren og skal leve i fellesskap med Ham. (1 Kor 6:19-20. 1 Kor 3:16-17). I bønnen overgir du din kropp i overenskommelse  med Rom 12:1.
2. Sjelens øvelse: Sjelen skal fylles av Guds Ord og av Guds Ånd. Sinnet, tankene, følelsene og viljen stanser opp i Guds nærvær og lar seg berøres. I denne delen inngår lesing av bibelord og meditering over ordet. 
3. Åndens øvelse: Du trenes i å bli helt stille slik at du kan fokusere på Jesus, og bare på Ham. Gjennom dette blir du mer og mer bevisst på Hans nærvær i ditt liv. Frukten av Den indre bønnen er en dypere indre hvile og fordypet Gudsrelasjon.

På kurset får du lære deg hvordan du kan bruke Den indre bønnen i ditt eget liv, og hvordan du kan betjene andre med den. 
 

Kurset om Flytebønn er onsdag 27 april kl 8.30 – 16.30
Kurset om Den indre bønnen er torsdag 28 april kl 8.30 – 16.30 


Kursholdere: Linda Bergling, pastor i församlingen Arken och Anita Björk, ledare för Arkens Helandecenter


Pris: Du kan velge begge eller en av dagene. Du betaler 300 kr pr dag. 


Påmelding: tel 0046 8 588 840 00, E-post info@arken.org.  Du kan delta fysisk eller online.

Powered by Cornerstone