Nyheter/Invitasjon til Komme Ditt Rike, i Haugesund i mars

Invitasjon til Komme Ditt Rike, i Haugesund i mars

Sammen med blant annet Pionerkirken i Haugesund inviterer vi til "Komme ditt rike" konferanse siste helgen i mars.

Kjære venner og menigheter

Det er en glede på vegne av Pionerkirken Haugesund, Pionerkirken Stavanger, Nordre Misjonskirke og Bethel Bergen å kunne invitere til «Komme Ditt Rike» - Konferanse i Haugesund. Denne helgen handler om at vi i fellesskap ønsker å løfte våre blikk og søke Vår Far i himmelen og Hans sønn Jesus Kristus, vår Herre, med bønnen: «la ditt rike komme og la din vilje skje». Undertittel og temaet som vil prege undervisningen i helgen er hentet fra Apostelgjerningene 1;8: «Men dere skal få kraft i det Den Hellige Ånd kommer over dere». Våre lokale fellesskap er Jesus sine fellesskap og Han har lovet å utruste oss og gi oss alt vi trenger gjennom Hans Ånd. Vi ønsker å bli mer kjent med Den Hellige Ånd og det han har for oss. Spesielt invitert som forkynnere og undervisere er Mark og Kate Aldridge fra England og Øyvind Duus fra Grimstad. Vi ser frem til en helg med mye Lovsang, forkynnelse og undervisning, forbønn og mye fellesskap. Alle hjertelig velkommen.

Mark og Kate Aldridge har vært venner av flere i Pionermiljøet siden tidlig 2000 tallet. Mark har frem til nylig været leder for New Wine International. New Wine er en fornyelsebevegelse i England, som siden 90 tallet også har spredt seg til flere land og kontinenter (for mer info: www.new-wine.org). Mark har en sterk profetisk gave og tjeneste, og elsker å tjene og utruste menigheter gjennom praktiske seminarer, forkynnelse og undervisning. 

Øyvind Duus er bosatt i Grimstad med sin kone og to barn. Han har vært en del av Pioner miljøet helt siden starten. Han er for tiden tilsynsmann for Pionerkirken Haugesund. Øyvind har en sterk forkynnergave og elsker å se mennesker komme til tro. Øyvind bærer en sterkt tro på bønn og forbønn for syke.

Skriftordet vi erfarer Gud gir oss for helgen er «Men dere skal få kraft i det Den Hellige Ånd kommer over dere». Dette ordet setter en retning for forkynnelsene og undervisningene. Helt konkrete temaer for hver del i programmet kommer snart. I tillegg til forkynnelse/undervisning, vil vi bruke mye tid i tilbedelse og gi mye rom for forbønn/tjenestegjøring. Seminarene planlegges å ha en praktisk rettet undervisning.

 

Program:

Fredag

kl 19:30 Samling 1

Lørdag

Kl 09:00 Bønn og lovsang

Kl 10:00 - 13:00 Egne barnesamlinger

Kl 10:00 - 11:30 Samling 2

Kl 12:00 - 13:00 Samling 3

Kl 13:00 - 15:00 Lunsj

Kl 15:00 - 16:00 Samling 4

Kl 19:30 - 22:00 Samling 5

Søndag:

Kl 11:00 - Gudstjeneste m/nattverd

 

Det er laget et event på facebook som dere kan invitere til. 

 

I Kristus

Gunnar Breistein, pastor i Pionerkirken i Haugesund

 

Powered by Cornerstone