Nyheter/Forbederkurs

Forbederkurs

I Bethel Bergen er vi opptatt av kristen forbønn og vi ber jevnlig for mennesker som søker forbønn for ulike behov. Bethel har et godt samarbeid med Forsamlingen Arken utenfor Stockholm. Dette er en menighet som gjennom flere tiår har utrustet forbedere til forbønnstjeneste og som har mye erfaring innen dette feltet. 24.-26. november inviterer de til høstens forbederkurs, som sendes online, og som har temaet "Hvordan ber man fysisk helbredelse for andre?"

Helbreder Gud i dag? Vil Gud helbrede alle? Hvordan tar vi imot helbredelse? Fins det hinder for helbredelse? Hva gjør man om ikke helbredelsen manifisteres med en gang? Hvordan beholder man håpet og troen levende? 

Kurset retter seg til deg som har en lengsel etter å få be for syke.

Du får lære deg en enkel bønnemodell som kalles for "troens bønn". Den hjelper deg å vite hvordan du skal gå frem når du ber for en annen person. Den kan også brukes i betjening av mennesker på f.eks gudstjenester og møter.

Du kommer også til å få undervisning i hvordan du møter vanskeligheter og utfordringer i forbønnstjenesten.

Hvordan kan vi holde helbredelsetjenesten levende? Hvordan overvinner vi motgang? Hva trenger vi å tenke på som forbedere for å ikke miste gleden og kraften i tjenesten?
 

All undervisningen har sitt fundament i Bibelen. 

Vi ser på Jesu eksempel i helbredelsetjenesten hvordan Han forsonte alle mennesker med Gud på korset og tok våre sykdommer på seg.

 

Kursholdere er Linda Bergling og Anita Björk 

Du kan delta enten ved oppmøte eller online.

 

Program: 

Onsdag 24 nov 13.30-16.30 
Torsdag 25 nov 9-12 och 13.30-16.30
Fredag 26 nov 9-12


Pris: 900 kr, I prisen inngår det kursmatriell.
Påmelding: Telefon +46 08 588 840 00, E-post info@arken.org

Dersom du har spørsmål om kurset, så ta gjerne kontakt med Elin på elin.maroy@icloud.com. Hun har deltatt på flere ulike kurs på Arken og er godt kjent med opplegget.

Powered by Cornerstone