Nyheter/Jubileumsfest

Jubileumsfest

Lindås Misjonsmenighet ble stiftet den 16 september 1996.

Lørdag, den 6 november var representanter fra misjonsmenighetene i regionen og lokale menigheter inviterte til jubileumsfest i forbindelse med menighetens 25 årige historie.'Lindås Misjonsmenighet ble stiftet den 16 september 1996.

Noen ildsjeler på Lindås startet med husfellesskap en tid før den ble stiftet og ble den 16.09.96 en menighet i Misjonskirken Norge. Det var hilsen fra Stein Bjørkholdt som var menighetens andre pastor. Den første pastoren var Geir Haraldseid ( tilsynsfører i vår menighet). Han hadde stillingen i nærmere 3 år. Talen for kvelden ble holdt av Are Brevik.( godt kjent for oss i regionen.)
 
Kato Risøy som har vært med i menigheten fra starten av holdt et historisk tilbakeblikk for alt som har skjedd i disse 25 årene. Mange av Misjonsmenighetene i regionen var representert på festen og mange fine hilsener ble gitt til menigheten. For Kari Fedøy og undertegnede som representerte Bethel Bergen ble det en fin opplevelse og takk til Gud som har vært med menigheten hele veien.
 
Menighetens lokaler ligger midt i kjøpesenteret på Lindås. De har et rikt barne og ungdomsarbeid og mange, også ufrelste kommer til samlingene som er spesielt tilrettelagt for barn og unge. Lederskapet i menigheten består i dag av 3 personer: Bernt Risøy som er menighetens leder. I tillegg er Solfrid Risøy og Maria Vabø med i lederskapet.
 
Vi ønsker menigheten Guds velsignelse videre på veien for å sanke inn sjeler til Guds rike. 
 
Terje Haukeland.
Powered by Cornerstone