Nyheter/Firklang: Releasekonsert // Bluebird kafé, Bergen

Firklang: Releasekonsert // Bluebird kafé, Bergen

ONSDAG 17. NOVEMBER 2021 KL. 19:00–22:00
I november slipper Firklang sin etterlengtede debut-EP, "Seeds", og feirer med releasekonsert i samarbeid med kaféen Bluebird. Kaféen åpner kl. 19. Konsertstart kl. 19.30 i Bethel sine lokaler. Bluebird, som du finner i underetasjen, er også åpen etter konserten.
Firklang holder til i Bergensområdet og består av Heidi, Vibeke og Stine Karin. De liker å leke med instrumenter, harmonier og tekster, noe som skinner gjennom i musikken de skriver og skaper. Låtene på «Seeds» beveger seg i spennet mellom det alvorspregede, tunge og det muntre, lyse, og lette. De ønsker å snakke sant om livet og berøre med sangene de skriver. Med seg på konserten har de Anne-Linda Bratsberg Thorsen på trommer.
Konserten blir også et utsatt EP-slipp for Firklang-medlem Stine Karin Sæle sin EP "Ropet & håpet" som kom ut i mars. Hun vil sammen med bandet spille låter fra denne, og det blir mulig å kjøpe EPen og diverse annet merch. Stine Karin er en sanger og låtskriver som er opptatt av kontraster og sammenhenger. Tekstene har ofte utgangspunkt i livets mørke, men alltid med et større eller mindre glimt av håp og lys.
Bluebird er en kafe i oppstartsfasen, som holder til i Lille Øvregaten 31 og har pop-up på eventer. Der får du servert spesialkaffe fra Jacu, med god mat og søte fristelser til. Drømmen er å kunne starte opp i større lokale midt i sentrum, slik at Bergensfolket til en hver tid kan få servert kvalitetskaffe i trivelige omgivelser!
 

Musikken til Firklang og Stine Karin Sæle finner du på Spotify. Følg gjerne med på sosiale medier:
https://www.facebook.com/firklang
https://www.facebook.com/stinekarinmusikk

https://www.facebook.com/bluebirdbergen

 
Powered by Cornerstone