Nyheter/Vi øker opp med HVILE - retreater i Bethel

Vi øker opp med HVILE - retreater i Bethel

... og det medfører at vi avslutter retreatene på Zoom inntil videre. Vi opplever at vi skal være mer tilgjengelig lokalt her i Bergen og vil legge til rette for at flere kommer ut i forbønnstjeneste.

Nå er det snart to år siden vi startet opp med HVILE - retreater i Bethel. Da pandemien kom, fortsatte vi å ha retreater på Zoom, og på den måten nådde vi ut til mennesker over hele Norge. Da restreksjonene ble opphevet, fortsatte vi å ha retreater på Zoom, men økte opp med en samling i Bethel i måneden. Utover høsten har vi sett at mange søker til HVILE-retreatene i Bergen og vi opplever at flere ønsker å bli en del av forbønnstjenesten her. Vi har derfor bestemt at vi fremover skal prioritere tiden vår på de retreatene som skjer lokalt her i Bergen. 

Det betyr at siste retreat på Zoom i denne omgang, blir nå på tirsdag 2. november kl 19.00. Følg denne linken for å komme inn: https://us02web.zoom.us/j/3483956979?pwd=V8xQhI2lqNc 

Hva som skjer litt nedi veien vet vi ikke nå, men vi håper at vi ved en senere anledning vil ha ressurser nok til å ta opp igjen tjenesten med å formidle forbønn og betjening gjennom Zoom.

Vi vil takke alle som har vært med på retreatene våre på Zoom. Takk for alle tilbakemeldingene og vitnesbyrdene vi har fått. Det har vært svært trosstyrkende for oss som står i denne tjenesten å lese det du har sendt oss. Og til deg som ikke bor i Bergen, ta gjerne turen innom oss i Bethel en gang du er i Bergen! Du er hjertelig velkommen!

Powered by Cornerstone