Nyheter/Etter Sommergøy i august...

Etter Sommergøy i august...

...så har ballen rullet videre. Flere av barna som var på Sommergøy, har kommet til gudstjenestene våre og blitt med i barnekirken og tenåringsarbeidet. Og de har tatt med seg venner.
Etter Sommergøy i august...

I høstferien sendte vi en gjeng på ungdomsleir i Hyllestad, der selveste Mike Pilavachi fra Soul Survivors i England, var sammen med dem. Dette ble en flott helg med nye vennskap, leker, møter og lite søvn. Det var en glad og trøtt gjeng som kom hjem igjen til Bergen sammen med ungdomsleder, Daniel!

Etter Sommergøy i august...

Siden leiren var for ungdommer fra 7. klasse, så var det noen av jentene i tenåringsgruppen som går i 6. klasse, som ikke fikk være med. Som et plaster på såret inviterte Elin hjem til seg 8 skjønne jenter, på jentekveld med overnatting. Det ble et døgn med mye god mat, spill, bading og lite søvn - og jentene var fornøyde da de reiste hjem.

Høstferien ble avsluttet med en interkulturell fest som KIA arrangerte, og der vi i Bethel var med for å bidra med ulike oppgaver. På festen sang jentene som hadde overnattet hos Elin to sanger, Daniel ledet lovsang og Christian forkynte. Elin fortalte om det diakonale arbeidet i Bethel, og viste filmer fra Sommergøy. Festen ble avsluttet med deilig etiopisk middag og et stort kakebord. Det var utrolig kjekt å få være sammen med folk fra mange nasjoner og folkeslag denne ettermiddagen, få prate med nye mennesker og få kjenne på at vi når ut i byen. Vi må bare takke KIA Bjørgvin og Hallgeir Berge, som åpner dører for oss slik at vi kan få bidra der det trengs.

Etter Sommergøy i august...

Nå ser vi frem til Førjulstreff for Sommergøybarna og deres familier, den 11. desember! Har du lyst til å engasjere deg i arbeidet med å ta imot og inkludere flerkulturelle barn og familier i kirken vår, - så ta kontakt med Ingeborg på tlf 936 41 363. 

Powered by Cornerstone