Nyheter/Måltid sammen

Måltid sammen

Søndag 17. oktober startet vi opp igjen med å samles til måltid rundt om i hjemmene, i etterkant av 11 gudstjenesten og før 19 gudstjenesten. Dette ble en utrolig flott ettermiddag!

På grunn av pandemien så er det nå nesten 2 år siden vi sist møttes til menighetsmiddager. Det har vært en lang periode med lite sosial kontakt, og derfor var det nok spesielt kjekt å få treffes igjen på denne måten. Vi var ca 20 stykker fordelt på to hjem som møttes til middag og fellesskap. Praten gikk lett rundt bordene og vi fikk bli kjent med nye mennesker, som vi ikke kjente så godt fra før. 

Når vi bare treffes på gudstjenester, så blir det ofte kun et "hei og hallo", og det blir ikke tid til de gode samtalene. På disse middagene så samles en miks av barnefamilier, godt voksne og unge. Noen går på G11 og noen på G19, noen er engasjert i det ene og noen er engasjert i noe annet. På den måten får vi høre om hva som skjer i de ulike delene av Bethel, og vi får et større og varmere hjerte for hverandre.

De neste "Måltid sammen" blir 7. novmber og  5. desember kl 14.00. Ta kontakt med Elin om du enten vil være vertskap eller bli med på en middag.

Powered by Cornerstone