Nyheter/Parweekend for unge par

Parweekend for unge par

Helgen 15.-17. oktorber arrangerte Bethel en parweekend for unge par på idylliske Engesund, en liten øy utenfor Fitjar. Her fikk 10 unge par, noen kjærester, noen gifte - en fantastisk helg med fokus på hvordan de kan ta vare på parforholdet sitt.
Parweekend for unge par

Vertskap for helgen var Ole og Kamilla Kleppe Bolstad, som har flyttet til Engesund etter at de selv giftet seg i sommer. Her bor de ute i havgapet  på et gammelt handelssted der de har mulighet til å ta imot mange gjester. Og gjestfrihet mangler det ikke på!I

Vegard og Marte Kalvenes, som er pastorer for Basecamp-miljøet, har vært vitne til at mange unge har funnet hverandre de siste årene, og de så behovet for en helg med fokus på parforhold og verdien av at det oppstår gode vennskap mellom unge par som er i samme livsfase.

Parweekend for unge par

Andreas Beyene og Madeleine Misje Roman, var med på parweekenden.  De forteller at "dette var en helt fantastisk helg, hvor vi fikk tid og mulighet til å fokusere ekstra på ekteskapet, i tillegg til å bruke tid med hverandre og med andre ektepar/ kjærestepar. Marte og Vegard ledet oss gjennom helgen og holdt seminarer om ulike relevante og viktige tema. Det var også lagt opp til egen refleksjon og samtale med ektefellen/ kjæresten i etterkant av seminarene, noe som førte til at man ble aktivt med på opplegget. Kamilla og Ole stilte som vertskap, og lagde fantastisk mat hele helgen. Det toppet seg med en skikkelig par-date på lørdagen, med levende lys og stett-glass. Vi syntes begge to at det var en utrolig bra og kjekk helg, som førte oss enda nærmere hverandre som ektepar".

Powered by Cornerstone