Nyheter/En samtale om familierelasjoner 28. okt

En samtale om familierelasjoner 28. okt

Ingen av oss opplever at hele livet er en dans på roser. I denne verden møter ting som er krevende, uforståelig og smertefult.

I Bethel ønsker vi å snakke sant om livet, både de gode dagene og de mer krevende dagene. Vi tror at når vi åpner opp om det som kan være vanskelig, så brytes skammen og ensomheten i det å stå i ting alene, og ting kan bli lettere. Og når vi tør å vise sårbarhet, så kan vi også få erfare at vi faktisk er mange i samme båt, og at det finnes  hjelp, trøst og støtte i kirkefamilien vår.

Vi vil derfor legge til rette for samtalekvelder i Bethel der vi tar opp ulike tema som vi tenker at er aktuelle for mange. Denne første samtalekvelden kommer til å ha som tema "Gledene og byrdene med foreldreskap". Hva gjør det med oss å "bære" barna våre gjennom livet?

Denne kvelden skal våre egne tanker, følelser og spørsmål få stå i sentrum. Vi kan dele erfaringer med hverandre og forhåpentligvis se at det er mye som er normalt og mye som andre også har stått i og står i. Denne første kvelden er tenkt for dere som er foreldre til barn i alle aldre. For foreldre slutter vi aldri å være, selv om barna blir godt voksne.

Med oss i samtalen har vi  psykiater Tor Jacob Moe. Han er en fantastisk samtalepartner, full av visdom og innsikt og Jesus.

Kvelden avsluttes med bønn for familier og familierelasjoner.

Varmt velkommen til Samtalekveld!

Powered by Cornerstone