Nyheter/Måltid sammen 12. juni kl 14.00

Måltid sammen 12. juni kl 14.00

Vi fortsetter med kirkemiddager våren 2022. Sett av datoene og gi en tilbakemelding på om du ønsker å invitere noen hjem til deg eller om du ønsker å komme som gjest til noen som inviterer.

Mange i kirken vår treffes bare på søndager under gudstjenester og det blir ofte et kort "hei og hallo" over noen benkerader. I tillegg treffes vi oftest på to forskjellige gudstjenester, slik at vi ikke en gang vet om alle som i dag tenker at de er en del av Bethel Bergen. Dette må vi gjøre noe med! Vi ønsker virkelig at alle generasjoner skal få trives og finne sin plass i Bethel. At det skal være et hjem for alle. Og da trenger vi å bli bedre kjent med hverandre og trygge på hverandre.

Vi startet opp høsten 2021 og fortsetter våren 2022 med å sette av en søndag hver måned der vi deler måltid sammen. Det blir i mellomrommet etter 11 gudstjenesten og før 19 gudstjenesten. Vi trenger derfor hjem som kan invitere til en enkel middag som samler noen mennesker. Det kan være 2 eller 4 eller 8.... gjester, alt ettersom hva du har plass til. Erfaringen vår er at dette er veldig fine ettermiddager der vi kommer tettere på hverandre og nye vennskap oppstår.

Vil DU være et hjem som inviterer til "Måltid sammen"? Ta kontakt med Elin på elin.maroy@icloud.com eller 481 330 73 og meld fra hvilke dato/datoer som passer for deg, og hvor mange du har plass til, og så lager hun en organisering på dette.

Passer det ikke for deg å invitere til måltid, men du har kjempelyst til å komme og være sammen med andre disse søndagene, så sett av tidspunktet allerede nå og meld deg på en eller flere datoer til elin.maroy@icloud.com eller 481 33 073.

Datoene våren 2022 er 16.1, 13.2, 13.3, 03.04, 08.05 og 12.06.

Alle er hjertelig velkommen med og husk at  dette også er en fin mulighet til å invitere med noen du kjenner som kunne hatt glede av det. 

Powered by Cornerstone