Nyheter/Barna og tenåringene

Barna og tenåringene

Vi vil at barnekirken skal bli et trygt sted, hvor barna kan komme til Jesus slik som de er.

Nå er vi kommet godt i gang med Barnekirken, og det er veldig kjekt. Hver søndag er det frivillige fra menigheten som stiller opp og lager opplegg tilpasset barna. Denne høsten skal vi starte med temaet "Kom til meg". Jesus vil at vi skal komme til ham uansett hvilke livssituasjon man er, om man er liten, stor, glad, trist, frisk eller syk, så kan man alltid komme til han. Vi vil at barnekirken skal bli et trygt sted, hvor barna kan komme til Jesus slik som de er.

Tenåringsgruppen er også godt i gang. Annenhver søndag er det samling for tenåringene i Bethel. Utrolig kjekt å se nye folk som kommer, og høre om hva Gud gjør i livene deres. Det er John Malvin, Daniel og Malin som får være sammen med denne fantastiske gjengen. 

Vi skulle gjerne hatt en person til i lederteamet til tenåringene, som kunne vært med å hjulpet til på en samling i måneden. Barnekirke-teamet kunne også hatt flere folk til å være enten hjelpeleder eller leder for noen samlinger. Så om dette er noe du kunne tenke deg, så er det bare å ta kontakt! 

Leder for Barnekirken

Malin Haughom

Powered by Cornerstone