Nyheter/Forbønnstjenesten

Forbønnstjenesten

I Bethel har vi tro på at Gud virker gjennom bønn og vi gir alltid mulighet for å få motta forbønn på gudstjenestene våre.

Fundamentet for all forbønn som gis gjennom Bethel finner vi gjennom Jesu eksempel, gjennom forsoningens kraft, Den Hellige Ånds utrustning og Guds Ord og løfter. I  Fil 2. 9-11 står det at Gud har opphøyet navnet Jesus over alle navn, slik at alle knær skal bøye seg for Ham, både i himmelen, på jorden og under jorden. Onde makter må bøye seg fordi de erkjenner at Jesus har seiret over dem på korset. På grunn av det Jesus gjorde på korset, så har vi altså frimodighet til å be inn i hver eneste situasjon som mennesker står i, med visshet om at alt som ikke bærer navnet Jesus, skal bøye seg.

Vi ønsker denne høsten å styrke forbønnstjenesten på gudstjenestene. Vi ønsker å inkludere deg som lurer på om du har en forbønnstjeneste, eller du som har vært med en del i forbønn tidligere, men kanskje ikke har bedt for noen på lenge. Vi kommer til å bygge forbønnsteam rundt gudstjenestene, der vi møtes før gudstjenesten, ber og overgir oss til Gud, der vi alltid (helst) er to forbedere som ber sammen under gudstjenesten, og der vi møtes i etterkant av forbønnen til en kort evaluering og avslutning. På denne måten tror vi at forbønnsmiljøet vil vokse og utvikle seg i frimodighet og kraft.

Vi har mange trofaste, engasjerte forbedere i menigheten, som har bedt for mennesker i åresvis, og disse vil mer enn gjerne inkludere deg som kjenner deg ny i denne tjenesten, slik at du kan få vokse mer inn i det som Jesus vil gjøre gjennom deg.

Kjenner du at du har lyst til å være med i forbønnen, så ta kontakt med Marte eller Elin, så vil vi prate med deg og inkludere deg med i gjengen!

Powered by Cornerstone