Nyheter/Diakoniteamet i Bethel

Diakoniteamet i Bethel

I Bethel har vi mange diakonale tjenester i funksjon og vi lengter etter at enda flere skal få komme inn i tjeneste.

Det er viktig for mennesker å føle seg sett og forstått. Dette er Guds hjertesak. Han ser oss og møter oss akkurat der vi er. I Bethel ønsker vi å legge til rette for at mennesker først av alt skal få kjenne seg sett av Gud, men også at vi som medmennesker ser hverandre og hjelper hverandre under alle fohold som livet bringer med seg.

Diakoniteamet er et sted der diakonale tjenester samles, her finnes mennesker med et stort hjerte for omsorg og inkludering, her finnes evangelisttjenester, forbønnstjenester og praktiske tjenester. Her legger vi til rette for at mennesker i menigheten blir ivaretatt, og her legger vi til rette for at mennesker utenfor menigheten kan nås med Guds kjærlighet og evangeliets kraft.

Vi har blant annet arrangert HVILE-retreater, Sommergøy, Mat og Prat, gått på hjemmebesøk, bedt for syke og  har vært på gaten og brukt tid med mennesker. Frå høsten av nå så vil vi jobbe med å ta enda bedre imot mennesker som kommer til gudstjenestene våre, legge opp til sosiale møtepunkt og fortsette å gå i det som Gud viser oss. Han vil virkelig at vi skal se hverandre slik som Han ser oss!

Dersom du lurer på om du har en diakonal tjeneste og kunne tenke deg å være med i det diakonale arbeidet, så ta kontakt med Elin på tlf 481 33 073 eller på epost elin.maroy@icloud.com, så kan vi prate sammen og se hvordan vi kan legge til rette for deg. 

Powered by Cornerstone