Nyheter/Sommergøy!

Sommergøy!

Aktivitetsuke 9. - 13. august

Bethel Bergen arrangerer sommeren 2021 en aktivitetsuke for barn i alderen 8 - 12 år, i perioden 09. - 13. august. Som menighet ønsker vi å gjøre noe godt for barna i nabolaget som av ulike årsaker (økonomi eller andre grunner), ikke har mulighet for å reise på ferie i sommer. Vi ønsker at disse skal få en kjempefin uke sammen med barna som er tilknyttet kirken vår. 

Aktivitetsuken er gratis og vi har 20 plasser tilgjengelig. Vær derfor tidlig ute med påmelding! Påmeldingsfrist er 01. 07.21.

 

Programmet for dagene ser slik ut:

  • Mandag - Tur til Fløyen, mye lek og gøy
  • Tirsdag – Besøk til Garnes Gård, treffe dyr, lek og fisking
  • Onsdag –Tur til Kvamskogen der vi har tilgang på kanoer og robåt
  • Torsdag – Tur til Leos lekeland - en aktivitetspark på Kokstad
  • Fredag – Besøk til Strutsefarmen i Fyllingsdalen

 

Barna  kommer til kirken i Lille øvregate 31, kl 09.00 hver morgen. Der spiser vi frokost sammen og har en liten samlingsstund. Etterpå drar vi ut på aktiviteter og vi spiser lunsj ute. Barna hentes i kirken kl 15.00 hver ettermiddag, hvis ikke noe annet har blitt avtalt.

Det vil bli avholdt et foreldremøte den 6. august kl 18.00, for foreldrene til de barna som får plass. Mer informasjon om dette kommer.

Ta kontakt med Ingeborg Hagerup Dossou-Nonvide på epost til ingmel1@hotmail.com, dersom du har spørsmål om noe - eller vil gjøre en påmelding.

Vi ønsker velkommen til en fantastisk flott aktivitetsuke sammen med oss i Bethel Bergen!

Powered by Cornerstone