Nyheter/HVILE-retreater på Zoom

HVILE-retreater på Zoom

... fortsetter også etter at pandemien er over

Vi har nå arrangert HVILE-retreater i 1 år! Vi startet først opp med å møtes i kirken, men da pandemien kom, flyttet vi retreatene over på Zoom. Dette har fungert over all forventning og Gud har ledet stadig nye mennesker til samlingene, fra store deler av Norge.

HVILE retreater hjelper oss til å roe oss ned i Guds nærvær. Når vi blir stille i kroppen og sjelen, så blir det så mye lettere å kunne lytte til hva Gud vil si oss i vårt hjerte. Han elsker oss uendelig høyt og vil at vi skal få åpenbaring om dette og bli mer og mer grunnfestet i Hans kjærlighet.

Fordi at disse samlingene på Zoom har blitt så viktige for så mange, har vi bestemt å fortsette med disse også etter at pandemien er over. Vi vil da ha én retreat i kirken og én på Zoom hver måned. Dette håper vi at kan gi forutsigbarhet og være til glede for dere som ikke kan være med "live" her i Bergen.

Spre gjerne ut ryktet om HVILE -retreatene til venner og kjente. Vi opplever ut fra de tilbakemeldingene vi får, at disse samlingene er viktige, og håper at flest mulig skal få ta del i dem.

 

Powered by Cornerstone