Nyheter/Nye nettsider for Bethel Bergen

Nye nettsider for Bethel Bergen

Denne høsten har vi jobbet med å lage nye nettsider til Bethel. Det har vært en spennende prosess der vi har fått en god oversikt over menigheten vår og hva vi holder på med. Vi håper du vil like sidene våre på www.bethelbergen.no.

På fremsiden ligger det en bildeserie av det neste som skal skje i Bethel, slik at det blir lett å huske. Under denne finner du snarveier til nyheter, kommende hendelser, taler mm. En mer utfyllende meny finnes øverst på siden, der du blant annet kan lese om menigheten, misjonslandene våre, du kan få gi en gave eller sjekke opp kalenderen fremover. Kontaktopplysninger finnes nederst på siden.

Nå i førjulstiden vil vi tipse om at under fanen Misjon, finner du fanen Colombia, og at det der ligger et bildegalleri av håndarbeid som selges til inntekt for arbeidet i Colombia. Kanskje finner du en helt personlig og varm julegave akkurat der dette året!

Ta kontakt med elin@bethelbergen.no om du har noe informasjon som skal legges ut på nettsidene, eller hvis du har andre tilbakemeldinger. Vi håper du vil bruke nettsidene våre aktivt fremover. Spre gjerne nettadressen til andre!

Powered by Cornerstone