Nyheter/Oppsummering fra Julemessen

Oppsummering fra Julemessen

Fra Randi- Karin

I år ble det på grunn av Corona situasjonen som kjent ikke vanlig julemesse. Julemessen er det som i stor grad gir oss mulighet til å bidra med hjelp til ulike prosjekt i Barranquilla, Colombia. Bare til mat til de gamle trenger vi 48000 kroner og selv om vi heldigvis har flere faste givere her ville det bli vanskelig uten julemessen. Til skolene har vi heldigvis faste givere, men også her er det hele tiden uforutsatte utgifter i tillegg til hjelp vi bidrar fast med både til lærerstudent, Palermo (Barnas hus) og Sabanalarga (landsbyen hvor blant annet kvinner får lære å sy klær).

Da er det med stor glede og uendelig takknemlighet til Herren at vi i år har fått solgt loddbøker for mer enn noen gang (30 000) og at den digitale julemessen gav oss 22 750 som er like mye som vi klarer på 3 åresalg i Bethel. I tillegg har vi solgt mye av alt det fine som er produsert gjennom hele året på nettet slik at vi nå er passert 79000 til sammen. Fremdeles ligger det mye fint på nettet som vi håper kan bli solgt før jul. Her har du mulighet til å gi en fin julegave samtidig som hele beløpet går uavkortet til Colombia.

Du finner varene på www.bethelbergen.no/misjon/colombia. Ved å trykke på navnet mitt kan du sende meg en mail. Jeg nytter muligheten her til å takke Elin for den flotte hjemmesiden og samtidig vil jeg takke hver enkelt som har bidratt med nydelige strikkeplagg, gevinster, syltetøy m.m., og ikke minst tusen takk til alle som har tatt lodd og bidratt på ulike måter. Og tusen takk til Daniel og John Malvin som bidrog til at det teknisk var mulig å ha en digital julemesse. Det er så imponerende å se hvor mange som hjelper oss hvert år til å gjennomføre dette som for oss i Colombiaforeningen ville vært umulig å klare å få til uten så god hjelp og støtte.


Colombia har vært stengt i 8 måneder, og mange av vennene våre der ute sliter og mange er blitt arbeidsløse. Coronasituasjonen har også gjort at prisene har økt. Flere vi personlig kjenner i Barranquilla har vært syke av Corona, men til nå har heldigvis ingen av våre venner der ute mistet livet. Nå er de begynt å åpne opp samfunnet igjen. Skolene har vært stengt og lærerne på skolene som misjonen støtter har gjort en kjempejobb for elevene. De har jo ikke hatt samme digitale muligheten som vi hadde her når skolene i Norge var stengt i vår. Her kommer noen bilder jeg nylig fikk sendt fra ei av rektorene av aktiviteter de har gjort nå nylig. Og igjen tusen takk til hver og en for all støtte og alle bidrag.

Randi Karin

Powered by Cornerstone