Nyheter/Hvile i Guds kjærlighet

Hvile i Guds kjærlighet

Retreater I Bethel

Nå har vi snart hatt retreatkvelder et år, og det har det vært utrolig fine kvelder. Gud er fred og når vi er sammen med Han, så smitter freden fra Han over på oss.

Vi har alle et «lønnkammer» på innsiden, en hvileplass der vi kan ha fellesskap med Gud. Når freden fra Ham smitter over på oss, så kan vi få erfare å bli bevart i denne freden på innsiden hele tiden uansett hva som kommer i mot oss av livets omstendigheter. Gud vil ikke at vi skal bli utbrente og stressede kristne. Han vil at vi skal finne fred, og derfor er denne hvileplassen på innsiden vår så viktig.

Når vi tenker på oppdraget som Adam og Eva fikk av Gud om å forvalte jorden, så er det oppdraget så stort at bare tanken på det kunne gitt dem et stort stressproblem. Men Gud hadde aldri tenkt at vi skulle gjøre ting alene her på jorden. Hans tanke var at vi alltid skulle få hvile i Ham og vite at alt vi trenger er tilgjengelig gjennom Hans res- surser.

I ordspråkene 4.23 står det: «Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet går ut fra det.»

Vi skal bevare det indre livet, åpenbaringen om at Jesus har dødd for våre synder, at vi er født på nytt, at vi aldri mer er foreldreløse, at vi alltid kan ha kontakt med Gud og at vi kan høre Guds stemme og bli veiledet av Ham. Han vil gjenopprette vår personlighet, tale om gaver Han har gitt, visjoner og kall. Og ut fra dette vil han hjelpe oss til å finne vår plass i menigheten og gi oss kraft til å nå ut med evangeliet på ulike måter.

Livet med Gud utgår fra det indre livet, derfor har det vært så viktig for oss å legge til rette for disse retreatkveldene.

I Jes 28.12 står det: «Her er hvileplassen. La den trøtte hvile. Her finnes ro».

Det står ikke at du må prestere noe for å komme til hvileplassen. Den er der konstant. Kom og finn den. Og når vi har vendt oss til å finne denne hvileplassen, så er det så lett å vende tilbake dit, på nytt og på nytt. For det er godt å være der Herrens Fred er.

Siste retreatsamling dette året blir på Zoom 8. desember kl. 19.00.Du er hjertelig velkommen med. Gud ønsker å grunnfeste deg i sin kjærlighet og vil vise deg skatter som er skjult i mørket. Han elsker deg og vil at du skal vite det, i kropp, sjel og ånd.

 

Powered by Cornerstone