Nyheter/Hilsen fra styreleder Terje

Hilsen fra styreleder Terje

Takk til alle som bidrar i menigheten!

Sist søndag var jeg på kveldsgudstjenesten for første gang i Bethel. Det var en herlig opplevelse. Det å få være sammen med de mange unge, oppleve herlig lovsang og tilbedelse var himmelsk. Med Vera i spissen og fullt orkester var det som taket ville løfte seg fra kirkesalen. De av oss som hører til den eldre garde, i hvert fall i år, men ikke i sinn og tanke må støtte opp om disse samlingene. De unge har en egen evne til å se mennesker. Det å få oppleve at en av ungdommen kommer bort til meg og spør om han kan få be og velsigne meg gjorde utrolig godt. Takk skal du ha!

Det var den unge Markus som forkynte Guds ord. Det var tydelig å merke at den Den Hellige Ånd var til stede under hans forkynnelse. Han siterte fra mange vers i Bibelen, men et kappitel som jeg har lest mange ganger gjorde sterkt inntrykk ved hans formidling. Som overskrift på dette avsnittet står det:

«SALIGE ER DE SOM TROR.» Det er hentet fra Joh. 20. 24 -31. Det var når disiplene møtte Jesus etter at han hadde stått opp igjen. De andre fortalte da til Tomas at de hadde sett Jesus. Tomas tvilte og ville ikke tro det. Da svarte Tomas: Hvis jeg ikke får se merkene etter naglene i hendene Hans, og ikke får sette fingeren min i merkene etter naglene og legge hånden i min i Hans side, kan jeg slett ikke tro. Noen dager senere var hans disipler igjen samlet, også Tomas. Jesus sier så til Tomas: Kom med fingeren din og legg den i Min side. Vær ikke vantro, men troende. Vi vet at Jesus ble korsfestet. Vi vet at han sto opp igjen. Dette for at det igjen skulle bli forbindelse mellom Gud og mennesker. Vi kan ikke si at vi har sett Jesus, men av bare nåde får vi lov å tro at han døde for mine og dine synder.

Ellers så skjer det mye spennende i menigheten nå. Noen av oss har hatt et møte med en arkitekt for å se hva vi kan gjøre med kirkesalen og garderoben. Arkitekten vil lage en skisse ut fra de ønskene vi har kommet med. Denne skissen vil bli presentert på et menighetsmøte slik at «hele» menigheten kan få komme med innspill.

Ny hjemmeside for menigheten er nå klar. Elin Marøy har gjort en fantastisk jobb med utarbeidelse av denne siden. Vi håper mange vil nytte seg av den til å bli oppdatert på alt som skjer i Bethel Bergen.

Takk til alle som gjør en fantastisk jobb for at vår menighet skal bli en levende menighet med Jesus i sentrum, midt i byen vår. Takk til alle de unge, både i BaseCamp og Bluebird kafeen. Også til alle de frivillige som gjør en stor innsats på de forskjellige områdene i vår kirke.

Jeg ønsker alle en velsignet høst. Høsten er alt moden, derfor trengs det mange medarbeidere.

De beste ønsker til dere alle.
Terje Haukeland, styreleder Bethel Bergen

Powered by Cornerstone