Colombia

I 2001 startet Colombiaforeningen samarbeid med daværende misjonærer Kirsten og Svein Watne, og vi har siden det støttet arbeidet de bygde opp i kystbyen Barranquilla, blant annet med faste givere til barneskolene. Fra 2016 har Randi-Karin B. Lynum Andresen fra Colombiaforeningen sammen med personer fra Flekkerøy misjonsmenighet hatt Team Barranquilla som i samarbeid med misjonskirken Norge samler inn penger til arbeidet.

I Barranquilla sørger vi, sammen med Flekkerøy misjonsmenighet, for middag til over 50 eldre fire dager i uken. Vi støtter fire barneskoler i fattige bydeler slik at ca. 600 barn får skolegang gjennom Misjonskirken Norge, vi sørger for julegaver i samarbeid med Flekkerøy, har en eldre mann på sykehjem og hjelper ellers til ved ulike behov.

Randi-Karin og Steinar Andresen har flere ganger besøkt arbeidet og vet at hjelpen kommer fram.

Dersom du ønsker å støtte arbeidet er kontonummeret  til Colombiaforeningen 3624.72.65796

I forbindelse med julemessa hver høst selger vi håndlagede produkter, men det er også mulig å kjøpe gaver hele året. Vi har babytepper, genser til både store og små, dukkeklær, votter, luer og mye mer.  Ta kontakt med Randi-Karin om du er interessert i det.

Powered by Cornerstone