Nyheter/Har du lyst til å stå i forbønn for ulike tjenester i menigheten?

Har du lyst til å stå i forbønn for ulike tjenester i menigheten?

I forbindelse med bønneuken, har vi på nytt blitt minnet om kraften i bønn og forbønner. Vi sender derfor ut denne mailen til deg som har en bønnetjeneste hjemmefra og som kunne tenke deg å stå i forbønn for ting som skjer i menigheten.

I 2. Mos 17:12 står det: "Men hendene til Moses ble tunge. Derfor tok de en stein og la under ham. Han satte seg på den, og Aron og Hur støttet hendene hans, en på den ene siden og en på den andre siden. Da var hendene hans støe helt til solen gikk ned". 

I denne teksten kjemper Josva en kamp mot fienden, mens Moses står i forbønn for ham. Vi ser at Moses sine bønner var minst like viktig som Josvas kamp.  Så lenge Moses løftet hendene sine til Herren, hadde Josva og hans menn overtaket i krigen. Slik er det også i den åndskampen vi står i.  Bønn og arbeid må gå hånd i hånd. Når Moses ble trøtt, hadde han gode venner som støttet han.  Det viser oss viktigheten av fellesskap med andre troende.  Når vi blir trøtte i tjenesten, når vi synes at bønnesvaret lar vente på seg, når vi blir motløse, så har vi noen som står sammen med oss og støtter oss i forbønn. 

Hvis dette gir resonans i ditt hjerte, vil vi utfordre deg til en "Mosestjeneste" i menigheten. Vi kunne ønske at vi hadde hatt forbedere som stod i bønn for:

  • Klubb Bethel kveldene, bønn under samlingen, for lederne, for ungdommene, for gjennombrudd for evangeliet
  • HVILE kveldene, bønn under samlingen, for forbederne, om nådegaver i funksjon, om Guds nærvær og kraft over samlingene.
  • Forbønnssamtaler, bønn for konfidenten og forbederne mens forbønnssamtalen holder på, søke Gud for gjennombrudd og profetiske ord
  • For Returning 2 Jorsal, bønn for Jerusalemsprosjektet, om visdom, strategi, økonomi, gjennombrudd for evangeliet.
  • Gudstjenestene, bønn under gudstjenestene.
  • Sommergøy og Juleaksjonen, bønn i forkant og under arrangementene.

Dersom du kunne tenke deg å bli forbeder for et eller flere av disse områdene, så ta kontakt med Elin på elin@bethelbergen.no. Vi vil da sende deg mer informasjon om hvordan en slik forbønnstjeneste kan se ut. 

Vennlig hilsen Eldste

Powered by Cornerstone